Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:
Personal - Windows - Unlimited - Web Space
Email id - 10 mail ids
Database: MySQL/MsSql
Transfer - Unlimited

2 yrs hosting + 2 yrs domain - Rs.2000 Per.yr
1 yr hosting + 1 yr domain - Rs.2500 Per.yr

Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање
Business - Windows - Unlimited - Web Space
Email id - 25 mail ids
Database: MySQL/MsSql
Transfer - Unlimited

2 yrs hosting + 2 yrs domain - Rs.2500 Per.yr
1 yr hosting + 1 yr domain - Rs.3500 Per.yr

Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање
Corporate - Windows - Unlimited - Web Space
Email id - 500 email ids
Database: MySQL/MsSql
Transfer - Unlimited

2 yrs hosting + 2 yrs domain - Rs.15000 Per.yr
1 yr hosting + 1 yr domain - Rs.10000 Per.yr

Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (54.196.110.85) од која сте и најавени.

Powered by WHMCompleteSolution